Stolt sponsor och fullspäckad dag

Såklart sponsrar jag/bloggen Tildas lag Västerås Irsta HF Flickor -08

.

.

Gokväll!

.

.

Hoppas ni haft en fin dag. Det har jag. Som sagt, handbollsmatch och hoppträning på två hästar för Tilda idag, sen blev det inte så mycket tid över för annat… Magnus hade kvällsmaten klar när vi kom hem, lycka! Ni fattar inte hur hungrig man blir efter en eftermiddag/kväll i stallet, haha! Nu har vi nyss klämt senaste avsnittet av Solsidan, hela familjen uppkrupen i sängen, mysigt och snart ska jag faktiskt ta och knyta mig. Känner mig trött och har mycket att stå i i veckan så det är bäst att få så mycket sömn som det bara går. Kul förresten att ni är så många som redan hittat tillbaka till mig efter mitt uppehåll, det uppskattar jag verkligen. Ha en fin fortsättning på kvällen så ses vi imorgon.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: