Så ser det ut inne i lägenheten i Palma

.

.

Godmorgon!

.

.

Jösses så mörkt det är ute. Alla lampor tända och ändå känns det skumt. Bara att vänja sig, såhär kommer det förstås att vara några månader framöver. Inte konstigt att man längtar tills lägenheten i Palma är klar och man har en tillflyktsort när mörkret och kylan blir allt för kvävande.

.

.

Har fått lite frågor om lägenheten som byggs i detta nu. Det är alltså inte en renovering vi håller på med, utan ett nybygge i en befintlig byggnad. Gamla kontorslokaler har rivits ut för att göra plats för ett antal lägenheter som sedan kommit ut till försäljning. Vi knep den bästa tycker jag själv. Den ligger högst upp i huset och har öppen planlösning i vinkel mellan kök och vardagsrum. Tror det blir bra 🙂

.

.

.

.

Kram Helena

.

.

Annonslänkar

.

Hur fräscht är det inte med randiga tröjor i blått och vitt? Love it!

Min favorit

* Busnel här *

.

& other Stories här // Arket här

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Kul att ni köpt lägenhet i solen.Hur hittade ni den och storlek?
Havsutsikt?
Hoppas vi får vara med på resan.
Kul att du börjat blogga igen!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: