Dagens jag

Innehåller annonslänkar

.

.

Började den här dagen med kundbesök samt en tur ut till en stenbutik Hade beställt en så fin granitbänkskiva med stänkskydd till en kund i våras, men hela den beställningen har tagit enormt lång tid, och så har det bara krånglat och blivit fel, så nu fick jag nog och gör om hela beställningen hos en annan leverantör. Känns bra. Jädra skojare den första… morr…

.

.

Hur som helst var det till att ta av mysbyxorna och kamma till sig i morse, och så leta fram något ur garderoben. Jag har inte handlat något på evigheter men det gör mig inte så mycket faktiskt. Jag har kläder, hela garderoben full. Inte det allra senaste förstås, men en massa kläder i gott skick som duger bra. Försöka hitta lite nya kombinationer bara tänker jag.

.

.

.

.

Det var lite kalt i morse så stickad långtröja kändes värmande och skönt till de vita jeansen som jag glömt bort att jag hade. Kappan har hängt med i några år och är ett fynd från Ellos, den finns fortfarande här för bara 489 kronor. Älskar den kappan! Bootsen är inne på 3e året tror jag. Jättesköna och passar till allt, här . Lång mysig stickad tröja här. Vita croppade jeans här känns fräscht till beige och funkar även på hösten tycker jag. Väska här och sjal här.

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: