Hemma från stallet, nu blir det ett avsnitt av pinsamma norska serien – har ni sett den?

.

.

Gokväll!

.

.

Fi fasiken vad jag har jobbat idag. Tror inte att jag lyfte på rumpan en enda gång mellan 8.30 och 17.00, phu! Efter en sådan dag är det bara helt underbart att hoppa i stallkläderna och bege sig ut till vår fina sagoponny. Japp, hon är en sago ponny med det sagolika namnet Sagolandets Genovia 🙂

.

.

Nu har vi precis kommit hem från stallet och ska strax krypa ned i sängen och klämma ett avsnitt av Bäst Före. Har ni sett den norska serien där skämskudde är ett MÅSTE? Tilda och jag bara skriker rakt ut emellanåt sååå pinsam är den, men vi kan inte sluta titta, haha!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: