Mysig inredning i behagliga färger

Innehåller annonslänkar

.

.

Godmorgon ny vecka!

.

.

Jag skulle verkligen behöva rensa ur mitt stylinglager den här veckan. Vet inte hur hag ska hinna bara… Tidigare har jag haft 3 olika lager, varav 1 var i källaren här hemma. Nu har jag skaffat ett nytt, större, där allt får plats, och så har jag tömt källaren. Så skönt att inte ha något kvar här. Nu kan vi äntligen få lite ordning och fint där nere. När jag nu har bättre översikt på allt ser jag också att jag behöver förnya lagret.

.

.

Blocket är bästa stället att handla till stylingar tycker jag. Billigt, skapligt miljövänligt och så får man tag på sådant som andra inte har. Det gillar jag. Annars tycker jag att tex både Ellos här och Jotex här har bra och prisvärda grejer. Där har jag handlat en del stylinggrejer genom åren, ja åt mig själv och åt kunder också för den delen. Mio här har också en del prisvärda och kul saker, tycker de har steppat upp sig några hack på sistone.

.

.

Har så smått börjat fila på en inköpslista med prisvärd inredning jag gillar. Kanske gillar ni också?

.

.

Sängbord Ellos här // golvlampa Mio här // rottingpallar Mio här // vit fåtölj Ellos här // vägghängare Ellos här // vitsåpad bänk Ellos här // vitsåpad loungefåtölj Jotex här // skön fåtölj med fårskinn Mio här // sideboard Jotex här // litet runt svart sidobord Jotex här

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: