Hästar i helgen

.

.

Så har den här helgen swishat förbi och som vanligt gick det alldeles för fort. Tilda har spelat handbollsmatch, storasystrarna har varit här och ätit med oss, jag har sovit länge på mornarna och så har vi hängt i stallet såklart. Det gör vi ju mest hela tiden men på helgerna är det så härligt när man inte behöver skynda sig och kan pyssla om vår häst sådär alldeles extra.

.

.

.

.

Nu kör vi ny vecka, nya möjligheter!

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: