Före och efter bilder i Förenade Arabemiraten

.

.

Jag kom på att ni såklart måste få se före och efter bilder från mitt uppdrag i UAE. Svårt kanske att bilda sig en uppfattning om hur omfattande arbetet varit och vad utgångspunkten var. Såhär ser det alltså ut där idag. Växterna planterades i maj månad i år och har på rekordkort tid, med våra mått mätt, vuxit till sig och det börjar redan bli lummigt och fint. En del plantor har dock inte klarat av de heta sommarvindarna från havet så de har fått bytas ut.

.

.

.

.

Uppdraget hade varit svårt om jag hade kunnat besöka platsen innan jag började planera allt. Nu blev det ännu tokmycket svårare då jag bara hade bilder och filmer att utgå ifrån när jag påbörjade uppdraget… Här nedan ser ni en av bilderna jag hade att utgå ifrån. Det är exakt samma plats och vinkel som bilderna här ovan.

.

.

.

.

Vad tycker ni? Fejkgräs och rätt avskalat va?

(klicka på rubriken till inlägget så kommer kommentarsfältet upp)

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: