Makeover i hallen

.

.

Hej i värmen!

.

.

Kan det vara så att det är slut på det här underbara vädret nu?? Nej nej nej, vill inte det! Det är ju det här som är sommar och det är ju det här som vi så väl behöver för att fixa den kalla och mörka vintern som kommer oavsett om vi vill det eller inte. Har plockat in dynorna och kuddarna från altanen ikväll, det ska bli regn imorgon säger de…

.

.

Nåväl, har ni förresten sett att mitt gamla bokskåp, det som stod i Tildas rum tidigare men som stått på vinden de senaste åren, fått flytta ned till entréhallen? Vi tycker att det blev så himla fint. Det gör sig verkligen där och bra också med skåpen och lådorna där vi kan förvara väskor, nycklar, solglasögon och lite annat smått och gott.

.

.

Fick bara för mig en kväll att det skulle passa just där och övertalade Magnus om att hjälpa mig bära ned det. Tungt som satan var det, trots att det går att dela i 2 delar, och otympligt som bara den. Men jag kunde inte vänta på bärhjälp så vi kånkade ner det bara han och jag 🙂

.

.

.

.

Putsade upp det med möbelpolish och plockade in lite fina saker innanför glasdörrarna. Bra så! Har ärvt skåpet från min mormor och morfar. Det stod i hallen på övervåningen i deras hus och jag älskade det när jag var liten. Det var då fyllt till bredden med gamla böcker och i lådorna fanns reservoarpennor och bläck och andra riktigt gamla saker. Allt som var gammalt fascinerade mig som barn. Lite av det finns nog kvar i mig när jag tänker efter.

.

.

Kram Helena

.

Reklamlänkar

.

Fönsterlampa Nordic Nest här // taklampa Artilleriet här // matta Ikea // gardiner Jotex här // fina kuddar här (tips tips!!)

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: