Myset på nya terrassen

Reklam för Jotex

.

.

Värmen lyser med sin frånvaro denna vår, men vi ska banne mig använda terassen ändå tänker jag. Som jag har längtat efter att få fixat på baksidan av huset. I år slog vi till och tog tag i det vi tänkt på så länge. Nu har vi en härlig altan där. En skön plats ute att fixa till med mysiga kuddar, filtar, krukor, växter och inte minst belysning. Vem gillar inte myset med tända ljus om fladdrar lätt i vinden? Tänk vilken underbar tid vi har framför oss, inte konstigt man vill piffa och pynta på uteplatser och balkonger.

.

.

.

.

Jag älskar att tända marschaller men har förstört både bryggan vi hade i vårt förra hus och marksten här hemma pga de rackarna. Det går inte att ställa dem direkt på varken trä eller sten. Blir fula märken även på vintern… Nu har jag klickat hem de här enkla marschallhållarna från Jotex och så smidigt det blev. Dels kan jag ha marschallerna uppe på den nygjorda terrassen utan att den blir förstörd och dels kan jag med dessa hållare lätt flytta de brinnande ljusen utan att riskera att bränna mig!

.

.

.

.

Visst blir man sugen på att fixa ute just den här tiden på året? Vi längtar liksom ut från våra bon och vill ha lite nytt och fräscht omkring oss även utanför husknuten, inte sant?

.

.

Perfekt då med koden KÖHLXMAY20 som ger hela 20% rabatt på ett köp hos Jotex här. Kika in här så får du se vårens alla nyheter!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: