Wow! Vi har köpt en lägenhet i…

.

.

Alltså vet inte hur jag ska börja det här inlägget, det är så omtumlande, spännande, overkligt, förtjusande eller kanske mer skräckblandad förtjusning faktiskt, men ändå, och bara sååå jäkla kul! Vi har gått och KÖPT EN LÄGENHET. En dröm som blir sann, något vi pratat om i många år och alltid haft som mål. Vi har vetat att det skulle bli så, någon gång, men inte när, och inte exakt var.

.

.

.

.

När – blev litet tidigare än vi trodde, och var – har vi valt väldigt noga utifrån ett antal kriterier. Gångavstånd till havet, nära centrum, enkelt att ta sig dit från flygplatsen och ingen renovering. Det var några av de saker som var viktiga för oss. Vi har tittat på villor på landsbygden i Piemonte i Italien och townhouse i Soller på Mallorca. Men mest har vi ändå tittat på lägenheter i Palma, och det var där vi till slut bestämde oss för att vi vill bo. Palma har allt vi värdesätter, allt vi älskar, längtar efter och drömmer om. När vi hittade den här lägenheten kändes allt så självklart och vi slog till.

.

.

Vi har inte sett den irl, obviously eftersom den ligger utomlands och det är pandemi och vi kan och vill inte resa, men vi har varit där med mäklaren via Facetime. Det är ju så man får jobba nuförtiden. Allt är bara några knapptryckningar bort, så även lägenhetsvisningar i Palma.

.

.

.

.

Igår firade vi köpet med våra 3 tjejer. Årets första grillning och champagne att skåla med förstås!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: