Att ha något som verkar inifrån

Reklam för Apotek Hjärtat

Med koden HELENA25 får du 25% rabatt på Siliceas produkter här

.

.

Jag har inte provat jättemånga kosttillskott genom åren, men någon rekommenderade mig Silicea för många herrans år sedan när jag tyckte att jag hade för skruttig hårkvalitet. Sedan dess har jag i perioder använt Silicea och tycker att det funkar bra för mig. Minns speciellt tiden efter att jag fött barn, fy vilken kass kvalle jag hade på håret då. Åt Silicea i bortåt ett halvår och jag kommer ihåg hur nöjd jag var. Sedan dess har jag börjat med det några gånger och kört någon eller några månader åt gången. Den här gången ska jag ge det mer tid, vill åt det där jag upplevde när jag åt Silicea efter barnafödandet. Eftersom jag aldrig haft lösnaglar utan alltid bara målar mina egna, så är det också viktigt för mig att ha bra och starka naglar.

.

.

.

.

Silicea är 100% naturligt, det är djurvänligt, veganskt och utan konserveringsmedel. Produkterna innehåller ren mineralisk kiselgel utan  tillsatser. Original Silicea är ett  kosttillskott med utvalda näringsämnen för att  bibehålla ett tjockt vackert hår, frisk elastisk hud och starka naglar. Och det vill man ju gärna ha, tänker jag.

.

.

.

.

Original Silicea är Sveriges mest sålda skönhetstillskott som ger näring inifrån. När det kommer till håret känns det verkligen som att skönheten kommer inifrån. Hårets styrka börjar ju vid roten, och genom att tillföra näring inifrån kan hårkvaliten förbättras. 

.

.

.

.

Med den här länken kommer du till Apotek Hjärtat och där kan du med koden HELENA25 köpa alla Siliceas produkter med 25% rabatt (koden gäller till 8/5).

Toppen och så värt att prova!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: