Wiii! Det går framåt på kontorsbygget

.

.

Besökte kontoret (byggarbetsplatsen) som jag inreder åt Kungsporten (fastighetsbolag) igår och wow vad kul det är att se den gamla trista lokalen gå från klarhet till klarhet. Det blir så jäkla fint och alla hantverkare gör ett så makalöst bra jobb. Det är verkligen en fröjd att jobba med dem. De har sinne för detaljer och det är inte alltid helt självklart alla gånger.

.

.

Minns ni hur det såg ut innan vi började? Swedbanks gamla kontor. Vitt, plastmatta och aluminiumprofiler runt fönstren…

.

.

.

.

Vi har behållit merparten av planlösningen, men tagit bort några väggar och flyttat några dörrar. Badrummet har gjorts större och så har vi skapat ett kök i ett av kontorsrummen.

.

.

Den vita glasdörren i slutet av korridoren ska bytas ut. Jag har ritat ett helt nytt dörrparti som just nu tillverkas av en smed här i stan. Den ska precis som de andra fönsterprofilerna bli svart, med glas och ett übertjusiga läderlindade handtag. Kommer bli så sjukt snyggt!

.

.

.

.

Väggarna i hallen har fått väggpaneler och i kontorsrummen lister som målats in i väggfärgen. Väggfärgen förresten, den är lite mer beige än den ser ut på bilderna, här ser den mest grå ut.

.

.

.

.

Badrummet får stora beige 60 x 60 cm klinkerplattor på väggar och golv. Ett stort vägghängt handfat med trähylla under och stor spegel med lyse bakom på väggen ovan (tänk lyxigt hotell).

.

.

Jag har beställt en del möbler, de med lång lev tid, och det ska bli så roligt att få se allt på plats när all renovering är klar.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Otroligt vilken skillnad! Kul att du visar före o efter – blir lättare att se förändringen på så vis. 👏👏

Gilla

Intressant.Hur tänker företaget om framtida arbetsplatsen,med tanke på att det kommer vara andra behov framöver man jobbar hemma o mer olika typer av mötesplatser o inte traditionella kontor.
Har ditt uppdrag förändrats i o med corona?

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: