Jippi jättelampan i matsalen är på plats

.

.

Godmorgon

.

.

Äntligen har vår fina lampa kommit upp, och äntligen kan jag visa vad det var som låg i de där kartongerna från Italien.

.

.

Alltså man kan hänga lampor, och så kan man hänga lampor… Denna kom alltså i två gigantiska kartonger fyllda med finhackad frigolit. Prismorna var packade två och två i 25 väl inplastade paket med sjukt mycket tejp.

.

.

.

.

Jag har diskat varje glasrör innan upphängning och jag kan lova er att vi hade små frigolitbitar utspridda i hela huset innan jag var klar. Lampan väger lika mycket som Tilda 13 år och elektrikern fick sätta en skruv i taket som går genom hela bjälklaget upp till rummet på våning 2 där trappan till vinden är. Där är den förankrad i golvet.

.

.

Himla tur att den inte hängde någon meter mer åt höger, eller att vi hade planerat att ha den i vardagsrummet, då hade det varit rakt under sovrummet och då hade det inte gått att förankra den i golvet…

.

.

.

.

Lampan är s t o o o r, 65 cm i diameter och 75 cm hög, och vintage i Muranoglas från Italien, en dröm om du frågar mig! Nu vill jag b a a a r a ha Italienska vintagelampor här hemma. Helt klart beroendeframkallande. Denna gav en sådan otrolig karaktär till rummet så det är helt otroligt. Love it!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: