Designväskor och spray tan

.

.

Till helgen åker vi till Stockholm och checkar in på Ett Hem som jag skrev om här. Som jag ser fram mot det. Vi brukar vara ganska bra på att unna oss hotellweekends på tu man hand, men det senaste året har det av förklarliga skäl inte blivit något av med det. Nu har vi haft Covid båda två så nu vågar vi äntligen ge oss iväg till Stockholm.

.

.

Funderar på om jag ska ta en spray tan innan vi åker… känns som att det blir lättare att packa väskan om man inte är vit som ett lakan. Kanske kan man plocka fram lite vårigare/somrigare kläder då tänker jag. Såg den här bilden i mitt arkiv och ja… jag blev allt lite sugen på att få lite färg på kroppen till helgen 🙂

.

.

Annonslänkar till Afound i texten nedan

.

.

Apropå väska, ni ser min weekend bag från Louis Vuitton på bilden. Den är toppen att packa i när man bara ska vara borta en natt eller två. Jag köpte den från en vintage webbshop för några år sedan och hade turen att få hem en näst intill ny väska. Fanns verkligen inte en prick på den varken inuti eller utanpå. Nu såg jag att de har en likadan här (storleken mindre än min dock), också vintage och typ halva priset mot en ny. Litet tips bara om du är på jakt efter en sådan. Förresten finns det fler vintage design väskor från olika märken här om det intresserar dig (jag är galen i sådana sidor, haha).

.

.

Uppdatering!

.

Upptäckte just nu att även Åhlens börjat sälja vintage design väskor. Visste ni det? Jag hade ingen aning. Här finns de och här finns en weekend bag i samma storlek som min.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Fast så vill ju inte FHM att man ska tänka! Du ska följa restriktionerna precis som innan, du kan likväl bära på viruset, och även om du själv just inte blir sjuk igen, kan du smitta andra. Alla restriktioner som vi haft det senaste året är lika mycket för att skydda andra. Man kan inte bara tänka, att nu har JAG haft viruset och kan känna mig lugn. Sverige ligger verkligen på TOPP i Europa i smittspridningen, just för att folk tänker på det viset. Vi måste hjälpas åt för att få stopp på detta någon gång.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: