Mattan har kommit och det blev så bra

.

.

Gokväll, sent inlägg ikväll. Vet ni, min matta har kommit!!!

.

.

Yey, och jäklar vad fint det blev. Är så himla nöjd. Perfekt färg, storlek (3,5 x 2,5 M) och känsla. Den är gjord i ull, det bästa materialet för en matta tycker jag. Ullen som är lite fet och smutsavvisande är outstanding som material för just mattor om du frågar mig som hade en benvit ullmatta i 8 år.

.

.

Jag sålde nyligen vår Beni Ourain matta som vi haft, och gått på varje dag sedan 2013. Den var precis lika fin, och vit, nu som den var när vi köpte den från Marrakech 2013. Skillnaden var bara att då var den poppis och kostade runt 20 000 kr, nu var den inte alls lika eftertraktad och jag sålde den jättestora mattan, på 2 x 4 m, för bara 5000 kronor…

.

.

.

.

Nåväl, jag älskade Beni Ourainmattan i många år och var glad för den varje dag. Den sista tiden passade den inte in i hur den övriga inredningen hade utvecklats, så efter mycket funderingar sålde jag den alltså. Och nu är den nya på plats. Känner mig supernöjd med mattan som är så fin. Denna är från Chhatwal and Johnsson och den finns att köpa lite här och där. Vi köpte den från Nordic Nest en butik som var en helt ny bekantskap för mig. Hade aldrig hört talas om dem innan, men de har en massa fin inredning har jag sett nu.

.

.

Nu är det bara lampan som ska upp. Elektrikern har varit här och kollat hur han ska hänga upp den. Tydligen behövde han bygga något fäste så han kommer tillbaka nu i veckan. lampan väger liksom hela 34 kg…

.

.

Texten nedan innehåller annonslänkar

.

.

Är du lite nyfiken på mattan vi köpt så hittar du den här, finns i olika storlekar. Och är du på jakt efter annat i inredningsväg kanske du hittar det här hos Nordic Nest som tycks ha en massa finheter på rea. Hittade alla de här erbjudandena där.

.

.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: