Materialval till vår Palmavåning

.

Hej på er, nu blev det sådär långt mellan inläggen igen. Ja förutom inlägget från vår nya terrass igår då förstås 🙂 Allt går i ett just nu och mitt i det har vi den eminenta uppgiften att välja ytskikt och material till vår våning i Palma. Men alltså hur kul?! Nypa mig i armen-moment liksom.

.

.

Vi ska välja väggfärger, golv, badrum, bänkskivor etc. En kul sak som vi först inte tänkte på, är att vi ska välja golv till balkongen också. Här i Sverige är det så vitt jag vet bara vanligt betonggolv som gäller på balkongerna, men där nere i värmen, där det inte finns varken snö eller minusgrader, där blir ju valen oändliga.

.

.

Vår vision för hela våningen är sval, blond, skandinavisk kvalitet. Marmor och andra material som står sig i längden.

.

.

Nu kanske någon tänker att marmor är en modefluga som dör ut så småningom (kanske redan på väg), ja visst är det så, men den kommer tillbaka med jämna mellanrum. Och den har använts i inredning runt medelhavet sedan antiken, och säkert innan det också, så det känns som ett väldigt naturligt val för oss. We love it! Vi har också en rad extra önskemål gällande detaljer. Ni ser några av dem i collaget ovan.

.

.

Nu ska jag jaga leveranser på vift och sen besöka bygget/kontoret nere på stan. Det stora entrépartiet som jag ritat är monterat och jag har inte sett det ännu, så spännande! Delar av det ska vara ”frostade” och hur det ska se ut ska bestämmas idag. Kommer bli så jäkla bra! Säger bara m ä s s i g s h a n d t a g l i n d a t m e d T ä r n s j ö l ä d e r ! Vad ger ni mig för den?

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: