Ingen jäkla reklam tack!

.

.

Heeej mina vänner, hur har ni det? Jag vet att det var sååå länge sedan jag gjorde något inlägg här på bloggen som inte var ett samarbete med något företag. Någon skrev till mig att det var typ 18 inlägg på rad med samarbeten… Jag vet inte, har inte räknat, men det kan mycket väl vara så. Det är förstås inte bra för bloggen och såklart jättetrist för er som fortfarande kikar in här mellan varven.

.

.

Vid det här laget har väl de allra flesta förstått att samarbeten och reklam är något som behövs i bloggar för att man ska ha möjlighet att driva en blogg inom ramen för ett företag som jag gör (självklart ska det dock blandas med vanliga inlägg). När jag startade bloggen 2008 var det bara på kul och inte alls något jag tjänade pengar på. 5 år senare flyttade bloggen och blev en del av Aftonbladets Härligt Hemma bilaga. Då började jag tjäna pengar på att blogga. Förvisso var det yttepyttelite pengar men det var en slant i alla fall. Efter en tid flyttade jag från Aftonbladet till Sköna Hem och förtjänsten höjdes en smula. Bloggen var nu en del av inkomsterna i mitt företag, även om det inte var förrän 2017, när jag flyttade från Sköna Hem till min helt egna plattform som jag började tjäna ordentligt med pengar på den. Sedan dess har bloggen vissa år stått för så mycket som 50% av omsättningen i företaget och vissa år lite mindre.

.

.

Det senaste året har jag jobbat med ett flertal riktigt stora inredningsuppdrag som tagit all min tid och allt mitt fokus i anspråk. Bloggen har under den tiden blivit det jag prioriterat minst. Ett medvetet val som många företagare får lov att göra – Vilka uppdrag/jobb är viktigast och bäst för mig och mitt företag just nu?

.

.

De 4 stora inredningsuppdragen som jag jobbar med just nu är alla helt fantastiskt roliga. Antagligen jobb man bara lyckas få en gång i livet (så det har aldrig varit någon tvekan från min sida vilket som ska prioriteras).

.

.

.

.

Vad gör jag då?

.

.

All renovering + inredning + hela trädgården, poolen etc i en 830 kvm stor villa i Mellanöstern, all renovering och all inredning i två fantastiska sommarhus på magiska tomter vid havet utanför Göteborg, renovering och all inredning i ett exklusivt kontor i centrala Västerås och så ett sprillans nytt projekt… Ett helt kontorshotell från scratch, också det i centrala Västerås! Uppe på detta har jag sedan såklart stylingar åt mäklare och alla lite mindre inredningsuppdrag som dyker upp emellanåt.

.

.

Sedan har jag som ni har märkt… samarbeten på bloggen… som jag åtagit mig att göra. Olyckligtvis har det då blivit hela 18 st på rad utan något annat innehåll emellan. Tiden har helt enkelt inte räckt till för mer än så. Men men, kan hända blir det annorlunda framöver. Vi närmar oss sommaren och även slutet på vissa av de stora renoveringarna, eller i alla fall sommaruppehåll och semestrar osv. så kanske blir det så att jag kommer igång med bloggandet igen. Saknar det emellanåt.

.

.

En hel del roliga projekt väntar också den närmaste tiden här hemma, vilket gör att jag känner att jag faktiskt har något kul och inspirerande att komma med. Golvet i köket ska bytas ut (kommer bli så jäkla bra), matsalen ska bli med matta (sjukt lång lev tid bara…), vi har köpt en gigantisk och helt magisk vintagelampa från Italien som är på väg hit precis nu (väger 34 kg så jag bara undrar hur fanken den ska monteras) och så ska vi ÄNTLIGEN bygga en terrass på baksidan av huset (tog bara 8 år att bestämma hur vi ska göra den)! Wow som jag ser fram mot allt, och just nu känns det verkligen som att jag skulle vilja dela det med er. Vi får helt enkelt se om tiden räcker till.

..

.

Ha nu en fortsatt fantastisk Annandag Påsk!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Roligt med ett vanligt inlägg 👍hoppas vi kommer att få se lite bilder från de olika uppdragen du håller på med också så småningom 😊

Gillad av 1 person

Ja men det kommer ni! Garanterat från kontoren i alla fall. De privata hemmen är lite svårare då mina kunder är väldigt privata. Dock tänker jag mig att jag ska kunna visa lite bilder därifrån också så småningom.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: