Vilken ynnest att få göra detta på arbetstid

Reklam för Readly

.

.

Halloj

.

.

Hur har ni det? Här har vi kört lugna puckar med hemmajobb för oss vuxna och hemmastudier för Lillan. Jag har mest hängt i soffan i vardagsrummet och letat inspiration till olika inredningsuppdrag jag jobbar med den här våren. Tänk ändå vilken ynnest att få läsa ohämmat med favoritmagasin under arbetstid J

.

.

.

.

Så jäkla smidigt med Readly-appen i de lägena. Där har jag tillgång till tusentals magasin, både svenska och internationella, och alla på ett och samma ställe. En prenumeration och så många tidningar liksom.

.

.

Har ni testat Readly? Inte? Det borde ni göra. Alla jag känner som har testat har blivit hooked och fortsatt att prenumerera löpande efter provprenumeration. Inte så konstigt med tanke på den enorma mängd magasin som ligger i appen. Lätt är den att använda också med bra sökfunktioner och bläddrar i tidningarna gör man genom att ”svajpa”.

.

.

.

.

Fint också att man kan läsa gamla tidningar från flera år tillbaka i tiden. Det är väl inte bara jag som gärna läser samma tidningar om och om igen?

.

.

Jag har bildminne och vissa inspirerande reportage ligger liksom kvar i min hjärna och dessa återkommer jag ofta till gång på gång. Kan tänka mig att reportaget om Gert Wingårdh i senaste numret av Residence är ett sådant som jag kommer att gå tillbaka till gång efter annan. Så himla inspirerande. Se bara på bilden med hanns fru sittandes i klassiska fåtöljen Petra. Love it!

.

.

.

.

Well well, dagens tips från mig till er får ändå bli att testa 2 månader med Readly gratis via den här länken.

Testa, jag lovar du kommer att gilla!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Dina senaste 18 inlägg har varit reklam, så trist!! Har alltid gillat att gå in hos dig men detta börjar bli väldigt tråkigt. Förstår att du måste ha samarbeten men inte varje inlägg..

Gilla

Hej Cissi! Du har helt rätt jag har bara publicerat samarbeten den sista tiden. Anledningen till det är att jag har en rad samarbeten inbokade sedan tidigare, som jag måste göra, och i övrigt har jag inte haft någon som helst tid över till att blogga. Jag är 100% medveten om vilken effekt det har på statistiken i bloggen, men det har varit ett medvetet val från min sida, då jag prioriterat andra inkomstkällor i mitt företag sedan en tid tillbaka. Jag jobbar just nu med ett flertal stora inredningsprojekt som tar all min tid och fokus.

Bloggen har inte varit någon fritidssysselsättning på många år, den är en del av mitt arbete liksom allt annat jag gör inom ramen för företaget. Som liten enmansföretagare får jag, som många andra, ständigt värdera min tid och välja åtaganden och uppdrag med omsorg. Ibland prioriteras bloggen och ibland andra verksamheter, allt utifrån vad jag anser gynnar mig/företaget bäst i längden. Så måste det vara tyvärr.

Men som sagt, ibland prioriteras bloggen och nu när vi närmar oss sommaren/semestern och dessutom sluttampen på några av mina inredningsuppdrag, kan det vara så att bloggandet tar fart på nytt.

Glad Påsk och tack förr dina synpunkter1

Vänligen Helena

Gilla

Håller med, vad har hänt med bloggen? Har också gillat bloggen mycket, men så få inlägg och då samarbeten. Vissa också väldigt tråkiga, Cellbes tex.

Gilla

Du har helt rätt jag har bara publicerat samarbeten i bloggen den sista tiden. Det har varit ett medvetet val från min sida, då jag prioriterat andra inkomstkällor i mitt företag sedan en tid tillbaka. Jag jobbar just nu med ett flertal stora inredningsprojekt som tar all min tid och fokus.

Bloggen har inte varit någon fritidssysselsättning på många år, den är en del av mitt arbete liksom allt annat jag gör inom ramen för företaget. Som liten enmansföretagare får jag, som många andra, ständigt värdera min tid och välja åtaganden och uppdrag med omsorg. Ibland prioriteras bloggen och ibland andra verksamheter, allt utifrån vad jag anser gynnar mig/företaget bäst i längden. Så måste det vara tyvärr.

Men som sagt, ibland prioriteras bloggen och nu när vi närmar oss sommaren/semestern och dessutom sluttampen på några av mina inredningsuppdrag, kan det vara så att bloggandet tar fart på nytt.

Tråkigt att jag inte lyckats med Cellbesinläggen.

Vänligen Helena

Gilla

Håller med tidigare talare. Känns inte trovärdigt när de senaste 18 inläggen är reklam/annonssamarbeten….som att detta numera endast är en marknadsföringskanal. Förstår att du behöver få inkomst på detta men det här blir för ointressant att följa. Och om du tappar följare har du nog ingen samarbeten kvar till slut.

Gilla

Du har helt rätt jag har bara publicerat samarbeten den sista tiden. Anledningen till det är att jag har en rad samarbeten inbokade sedan tidigare, som jag måste göra, och i övrigt har jag inte haft någon som helst tid över till att blogga. Jag är 100% medveten om vilken effekt det har på statistiken i bloggen, men det har varit ett medvetet val från min sida, då jag prioriterat andra inkomstkällor i mitt företag sedan en tid tillbaka. Jag jobbar just nu med ett flertal stora inredningsprojekt som tar all min tid och fokus.

Bloggen har inte varit någon fritidssysselsättning på många år, den är en del av mitt arbete liksom allt annat jag gör inom ramen för företaget. Som liten enmansföretagare får jag, som många andra, ständigt värdera min tid och välja åtaganden och uppdrag med omsorg. Ibland prioriteras bloggen och ibland andra verksamheter, allt utifrån vad jag anser gynnar mig/företaget bäst i längden. Så måste det vara tyvärr.

Men som sagt, ibland prioriteras bloggen och nu när vi närmar oss sommaren/semestern och dessutom sluttampen på några av mina inredningsuppdrag, kan det vara så att bloggandet tar fart på nytt.

Allt gott till dig Annie och Glad fortsättning på Påsken!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: