6 idéer för att göra ditt vardagsrum unikt

Hela det här inlägget är en annons för BIMAGO

.

ss

.

.

Man kan säga att vardagsrummet är hjärtat av ett hem. Vardagsrummet är oftast var man spenderar mest tid när man umgås i hemmet, och en stor del av dina gästers första intryck. Självklart vill man att vardagsrummet ska reflektera hemmet, men det kan vara svårt ibland. Känner du att ditt vardagsrum saknar personlighet och behöver några idéer för hur du kan krydda rummet till din smak? Det är trots allt därför du är här, så låt oss börja direkt! Så här gör du ditt vardagsrum både personligt och unikt.

Tapeter

Unika tapeter är någonting som verkligen kan få ditt vardagsrum att stå ut bland andra. De flesta vardagsrum har inte särskilt unika tapeter, så det krävs inte mycket för att dina väggar ska dra uppmärksamhet till sig. Du kan använda stillbilder, mönster, geometriska former och mer. Bimago har allt från street art till barntapeter i deras enorma sortiment.

Väljer du självhäftande tapeter kan du byta ut dem när du vill och prova dig fram till din favorit, eller också bara byta ut den då och då för variation.

.

ss21

.

.

Kuddar

Kuddar är en av de mest underskattade dekorationerna du kan ha i ett vardagsrum. Att lägga till kuddar gör rummet mysigare och elegantare, och kan dessutom bidra med en färgklick om du vill. Inte bara kan kuddar lägga till färg i vardagsrummet, men de ger även dimension till soffan och det finns mängder av intressanta texturer att välja mellan.

.

ss16

.

.

Lampor

Ett bokstavligen talat lysande sätt att göra vardagsrummet mer unikt är att välja unik belysning. Antika eller moderna ljuskronor är bland de mest eleganta föremålen du kan ha i ditt vardagsrum och som ger det personlighet och värme. Ljuset i rummet kan avgöra hela atmosfären. Glöm inte att du kan använda lampor på många olika sätt inklusive golvlampor, vägglampor och bordslampor.

.

Inredningshjälpen » Drömhus Helena Köhl

.

.

Krukväxter

Det finns massor av unika krukväxter att välja mellan. Du kan ha allt från blommor och kaktusar till små buskar i vardagsrummet. En större krukväxt kan enkelt göra rummet unikt och växter gör även att rummet känns fräschare och elegantare.

.

ss20

.

.

Textil

En intressant dekortrend är att hänga upp textil som dekor på väggen. Detta kan vara en vacker scarf, filt eller till och med en snygg t-shirt. Textil som väggdekoration kommer i olika former och garanterar att ditt vardagsrum får en unik touch. Om du har många vackra klädesplagg i garderoben, klädesplagg som du dessutom aldrig använder, kanske ett av dem kan vara den perfekta, unika väggdekorationen som drar ögonen till sig.

Summering

Kom ihåg att för att skapa ett vardagsrum du älskar krävs en kombination av att fundera ordentligt på hur du vill att vardagsrummet ska se ut och att faktiskt testa olika designidéer. Att reflektera och överväga över vad du vill ha både kan och borde ta mer tid än att göra själva ändringarna, men bli inte så paralyserad att du fastnar i att bara fundera och aldrig prova. Du behöver inte ändra allt samtidigt heller. Låt lite tid gå mellan varje ny ändring så kan du få en bra känsla över hur du känner för varje aspekt av inredningen. Ha kul med personaliseringen av ditt vardagsrum!

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: