Så vårigt som det kan bli i slutet av februari

Annons/Reklam för Cellbes

.

.

Ja men så himla vårigt och härligt det varit hela veckan. Hela 11 grader varmt och blå himmel och sol. Love it! Det är liksom en helt annan spot att hålla på med hästar när det är varmt och skönt och man kan rida ute. Nu längtar vi bara efter att kunna ta av Shanaia de tjocka täckena och raka av den tjocka vinterpälsen som hon odlat därunder.

.

.

.

.

Själv lät jag den tjocka vinterkappan här hänga kvar i garderoben, och mössan fick också stanna hemma, när jag åkte till stallet i fredags. Den lätta, men fortfarande ganska varma leojackan här plockades fram och det kändes som att jag svävade fram där i leran, haha!

.

.

.

.

En annan som också tycktes sväva fram var Shanaia som var omåttligt glad över att få sträcka ut i den snöfria paddocken.

.

.

Nu håller åtminstone jag tummarna att det milda vädret håller i sig! Ser typ fram mot lite nya fina ridkläder till våren.

Ridtights här // softshell jacka här // regnkappa här

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: