En dröm på 4 hjul…

I annonssamarbete med Lendo

.

.

Den ”värsta” vintern är förbi och Tilda och jag har börjat snegla på hopptävlingar efter sportlovet. Åh vad vi längtar efter att få putsa upp Shanaia och ge oss iväg ut på tävlingar igen. Det kan vara det roligaste vi vet! Dessutom får Tilda bara tävla Shanaia det här året ut, eftersom hon fyller 13 år i sommar och Shanaia är en B-ponny, så det gäller att ta vara på tiden. Sådana här ponnysar växer nämligen inte på träd.

.

.

.

.

När nu tävlingssäsongen drar igång igen blir frågan om transportmedel för oss och pållen aktuell igen. Vi har haft den stora förmånen att få låna b-körkortslastbil de gånger vi varit iväg och det är ju så himla smidigt. Såklart har tanken om en helt egen lastbil slagit mig både en och två gånger. Men som ni förstår är det mycket pengar det handlar om…

.

.

Att låna pengar för att köpa tex en lastbil är såklart ett stort beslut. Inget impulsköp en sen lördagkväll direkt (även om jag hört att vissa gör det också, hehe ;-)). För mig är det en självklarhet att jämföra priser när jag köper allt från resor till kläder och inredning. Lika självklart är det att jämföra lån. I det läget har Lendo här den perfekta tjänsten.

.

.

.

.

Lendo här är Sveriges största jämförelsetjänst för privat – och företagslån. Hos Lendo kan man snabbt och enkelt ansöka om och jämföra lånerbjudanden  från upp till 35 banker och långivare. Syftet med tjänsten är att alla enkelt ska kunna jämföra och hitta det låneerbjudande som passar bäst. Lendo lånar alltså inte ut pengar själva utan hjälper en till bättre lånevillkor och strävar efter en transparent lånemarknad. Dessutom görs bara en kreditupplysning hos UC oavsett antal banker som behandlar låneansökan, vilket är bra. Att göra sin låneansökan via Lendo är gratis (också bra ju).

.

.

.

.

Så går du också i lånetankar? Börja alltid på Lendo.se här är mitt tips.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Du har helt rätt. Det har bara blivit samarbeten den sista tiden. Anledningen till det är att jag har en rad samarbeten inbokade sedan tidigare, som jag måste göra, och sedan har jag absolut ingen tid alls över till att blogga mer för bara bloggandets skull eller hur jag ska säga. Jag är precis överöst med inredningsjobb, dvs som jag kan ta betalt för, så den lilla tid som blir över under dygnet, efter jobbet, spenderar jag med familjen och hästen. Bloggen och inlägg som inte ger betalt hamnar därrför just nu sist i prioriteringsordningen. Tyvärr. Vänligen Helena

Gillad av 1 person

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: