Feelgood på riktigt

Innehåller annonslänkar till Kappahl

.

.

Godmorgon, ja det är faktiskt nästan morgon för oss. Inte för att jag just vaknat, men mornarna är långa här och det är så härligt. Dricker lite kaffe, scrollar nyheter på mobilen, äter frukost och så står tv-n på i bakgrunden. I bland dyker det upp något som intresserar mig, som idag tex när jag fastnade helt i ”Karl-Fredrik på Österlen”. Ett underbart program som är inspelat på Eklaholm, en 1600-talsgård på Österlen där Karl-Fredrik och hanns man driver blomsterhandel, butik och lite plantskola tror jag. Blommor och fantastiska tips i överflöd, vackra miljöer både ute och inne i hanns magiska hus.

.

.

Hur kan jag ha missat det? Superhärlig kille och ett riktigt feelgoodprogram som man blig glad av. Ni måste se det om ni inte gjort det. Finns 4 avsnitt på Tv 4 Play här. Och vet ni vad? På tisdag kommer Mandelmans tillbaka. Älskar Mandelmans!

.

.

Har ni sett att det är 20% extra rea på alla reavaror hos Kappahl? Erbjudandet räcker bara till den 10/1 så lite skynda fynda ska man nog tänka. Här är några plagg jag gillar extra.

.

.

Svart kappa i ullmix här // vit blus här // svart blus med puffärm här // svart långärmad viskosblus här // fuskpälsjacka här // matnchesterbyxor här // beige/kamel-färgad kappa här // beige bastopp här

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: