Digitala möten och prommis efter jobbet idag

Annons / Reklam för Cellbes

.

.

Hello!

.

.

Hur har ni det? Har förstått att det börjar bli kallt i större delen av landet nu, och att det inte bara är här i fjällen som solen skiner. Är det inte härligt så säg?

.

.

Idag blev det ingen backe för min del, då jag behövt jobba några timmar. Ett givande längre Zoom-möte med Mr Abdulhraman på bygget i Mellanöstern och ett kort FaceTime samtal som uppstart med en gammal kund i Uppsala som flyttat och vill ha lite input och idéer från en utomstående. Har filat lite på utformningen av en utedusch också, samt påpekat felaktigheter på ett järnstaket med grind som jag designat och producenten tolkat lite väl fritt. Ja, så swishar några timmar iväg en alldeles vanlig Trettondag när man är egenföretagare (och jobbar med utlandet där de har heeelt andra högtider än oss). Tur att jag typ har världens roligaste jobb!

.

.

Precis innan det blev mörkt tog Magnus och jag en liten prommis ute i kylan (runt -15 grader tror jag) och som ni ser har jag tagit med min nya stalljacka, som finns här, upp hit till fjällen. Riktigt varm och skön var den faktiskt trots den låga temperaturen. Och nej jag har inte hunnit använda den i stallet ännu, men det är alltså en stalljacka från Cellbes Equestrian som finns här. Och vet ni, om jag hade haft en hund, då hade jag lätt köpt den här fräsiga jackan till vovven så att vi hade matchat varandra, så himla coolt! Som sagt, funkar ju utmärkt utanför stallet också 🙂

.

Hörrni förresten, nu när jag har testat mina curlingkängor från Canada Snow (finns här) i riktig kyla och snö, så bara måste jag säga att de är suveräna. Supervarma och inte hala för fem öre. Jag har haft Uggs i många år och de är varma och sköna men tyvärr himla hala. Känner mig så nöjd med dessa, ett litet tips bara.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: