Äntligen är soffan på plats

I annonssamarbete med Lendo

.

.

Hej goa vänner

Jag vet att ni är många som väntat på att få se vår nya soffa, och här är den!! Äntligen har den kommit. Som vi har väntat! Som ni ser är det en jättesoffa. Den är 3,5 meter lång, riktigt djup och precis sådär sjukt skön som jag hade hoppats. Viktigast för oss den här gången var faktiskt att soffan skulle vara skön. Snygg såklart, men så viktigt för oss att hitta en skön soffa där vi får plats många och där man kan ligga och chilla på dagarna och sådär. Vi har ju inte använt vardagsrummet så mycket i veckorna tidigare och det har såklart att göra med att vi inte haft någon skön soffa.

.

.

Som vanligt när man köper något nytt blir det annat som också behöver bytas ut… Den här matta tex ska få flytta in i matsalen och en ny ska införskaffas hit. En vit matta ska jag ha. Sjukt opraktiskt men jäkligt snyggt. Vi har lite fler planer för rummet faktiskt och jag hoppas att det kommer att bli bra. Den senaste veckan har jag sålt iväg en del möbler vi inte längre använder. Perfekt tillskott i kassan för det drar lätt iväg när man börjar byta ut grejer hemma. För oss har det ju blivit en totalrockad så helt plötsligt är det inte bara vardagsrummet som ska fixas, utan även den nya matsalen (fd tv-rummet) och delen där matsalen var innan, och det kostar ju en del. För mig är det inte ett alternativ att ta lån för att inreda, men jag vet att andra gör det. Jag sparar hellre och låter det ta tid. Allt behöver inte bli klart direkt, det gör inget om det tar lite tid, då hinner man att tänka och ändra sig längs vägen också. Men det är jag det.

För er som är mer otåliga och redan beslutat er för att låna en slant för att få det klart snabbare kan jag tipsa om Lendo.

.

.

.

.

Lendo här är Sveriges största jämförelsetjänst för privat- och företagslån. Hos Lendo kan du snabbt och enkelt ansöka om och jämföra lånerbjudanden från upp till 35 banker och långivare. Lendo här är alltså ingen bank och de lånar inte ut pengar, utan de fungerar bara som typ din assistent för att hitta de bästa räntorna och villkoren för just dig.

Tjänsten är enkel, du fyller bara i dina personuppgifter och svarar på några frågor på hemsidan. Efter det tar de kontakt med runt 35 olika banker och långivare för att se vilka räntor och villkor de olika bankerna kan erbjuda dig. De tar en UC på dig förstås, men bara en, vilket gör att du undviker att belastas med ett antal kreditupplysningar i ditt namn. Efter det får du en lista som visar vad de olika lånegivarna vill erbjuda dig för ränta och villkor. Svaren från de olika långivarna börjar trilla in mer eller mindre direkt. Sen väljer du själv om du vill gå vidare med något av erbjudandena eller inte. Det kostar inte en krona att nyttja tjänsten och du förbinder dig inte till att låna pengar bara för att du ansöker.

.

.

.

.

Bra tjänst tänker jag, och skönt att lägga över arbetet med att jämföra på någon annan. Såna tjänster är så tidssparande, och såklart pengasparande då chanserna att man får den lägsta räntan ökar. Men som sagt. Jag tycker ändå att det är bäst att spara först och handla sen. Behöver faktiskt inte gå så snabbt allting…

På Lendo.se kan man också samla dyra mindre lån till ett större samlingslån med bättre villkor. Något att tänka på för dig som exempelvis har flera dyra smålån och kreditskulder som du betalar av varje månad.

Så går du i lånetankar, börja alltid på Lendo.se här 

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: