Nyårsafton i myskläder i år

Annons/Reklam för Cellbes

.

.

Det har aldrig hänt tidigare att jag firat Nyårsafton i myskläder, men någon gång ska vara den första. Vi håller oss på avstånd från andra och firar in det nya året med bara Lillan hemma. Det blir typiskt klassisk nyårssupé med gratinerad hummer, champagne såklart, oxfilé, bea, potatisgratäng och gott rött vin, och så sköna och mjuka kläder på då rå… 🙂

.

.

Lillan och jag har nyss kommit hem från stallet, och jag är precis iskall, så att hoppa i de här mjukisbyxorna och den här supesköna klänningen, som jag använder som långtröja, är precis perfekt för mig. Ingenting har varit som det brukar det här året, så då kan väl nyårsdressen skilja sig från det vanliga också, inte sant?

.

.

Suuuperskön långtröja/klänning här, och här finns riktigt sköna mysbyxor 🙂

.

.

Önskar er alla ett riktigt gott slut och ett underbart GOTT NYTT 2021!!!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: