Årets sista dag och det som inte blev så bra

Annons/Reklam för Cellbes

.

.

Hello på er!

.

.

Ja men jösses, så har julen passerat och vi har kommit till årets sista dag. Wow, vilket år det varit, vad mycket som har hänt och vad mycket som inte hänt, eller hur man nu ska säga 🙂

.

.

Väst här, superskön polo här och byxor här

.

.

En sak som hänt, som inte borde hänt… är att jag efter ungefär ett och ett halvt års kontinuerlig träning… slutade träna. Så så tråkigt och inte alls bra. Jag har gått upp i vikt, som ni säkert ser på bilderna, och jag har åter igen fått dålig kondis. Icke acceptabelt och nu ska jag ta tag i detta igen, på riktigt. Jag ska tillbaka till formen jag hade i maj. Det var då vi köpte vår ponny och det var då helt plötsligt tiden till träning inte fanns längre… Med bättre planering och disciplin ska jag ta tillbaka samma sköna hälsa som jag hade i våras då jag var sååå nära att springa milen. Jag har sprungit lite sporadiskt under hösten, men inte alls med samma kontinuitet som tidigare, tyvärr, men som sagt, nu ska jag tillbaka i de gamla gängorna med träning 3 dagar i veckan. Börjar imorgon! Någon som hakar på?

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: