Lite fix i hallen och julfriden börjar lägga sig över Villa Skogsbrynet

Innehåller annonslänkar till Ellos

.

.

Gokväll goa läsare

.

.

Fjärde advent och nu börjar det verkligen närma sig. Bara 3 dagar kvar till julafton. Jag skulle väl överdriva om jag sa att värsta julfeelingen infinner sig, men de båda julgranarna, julblommorna och ljusstakarna, och allt godis (!) gör ju sitt till förstås, och det är fint och mysigt här hemma. Jag brottas med mig själv och försöker komma in i ett mood där det är helt ok att ha 100% semester. Är inte riktigt där ännu, men efter imorgon, då jag har lite grejer som måste bli klara, ska jag verkligen försöka att inte tänka en sekund på jobb under resten av veckan. ”Total lock down”, skulle man kunna säga med lite galghumor, och så tänker jag mig att det ska bli massor av tid över för att se om inredningen vårt eget hus.

.

.

Den härliga mattan finns här och gardinerna här.

.

Har gjort så himla mycket inredning åt kunder denna höst så vårt hem har knappt fått en minut av omsorg. Vi har ju förvisso beställt en soffa (äntligen efter att ha velat i 7 år, hahaha), som förväntas komma i slutet av januari, och det ser jag fram mot så vansinnigt mycket! Det enda som är med det är att jag är rädd att vår matta inte alls kommer att passa… Gör iofs inte så mycket, för gör den inte det, då lägger jag den bara i sovrummet eller tv-rummet istället och så beställer jag en ny i rätt färg. Beni Ourain-mattan i tv-rummet ska säljas oavsett, så blir det inte mattan i vardagsrummet som kommer in där, blir det dit jag får köpa en ny istället.

.

.

.

.

Hade gärna köpt ett nytt och modernt pelarbord också, av något slag till hallen, men var sak har sin tid och allt kostar pengar så det får vänta. Tillsvidare glädjer jag mig åt den fina klädda pallen som tagit plats i hallen. Den har ett ett härligt art deco mönster som jag blev förälskad i direkt när jag såg det. Den var tänkt för sovrummet, men jag tycker att den försvann därinne så den fick sin plats i hallen istället. Blir liksom glad varje gång jag kliver innanför dörren och ser den. Jag köpte den på Öbergs för den som undrar.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

I like how you take your time with purchasing pieces for your home and acknowledge that furnishing a home takes time and money. There are a few bloggers that I stopped following ( one in particular ), that keep on buying and replacing every few years…crazy to me. You have such a lovely home!

Gilla

Oh vad fint!!! Pallen är fantastisk! Har du en aning om vilket fabrikat det är? Inga möbler fanns på Öbergs hemsida och jag sitter i USA och beställer möbler till vårt nya hem i Sverige. Flyttar hem igen efter 13 år utomlands. Pallen hade varit helt perfekt!!! Önskar dig en fin jul och hoppas du kan koppla av och ladda batterierna!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: