Så bra blir det när bästa teamet jobbar tillsammans

.

.

Men hörni så härligt att solen faktiskt jobbade sig igenom molntäcket idag, om än bara för en stund. Passade naturligtvis på att föreviga den fina buketten jag fick av min bästa kompis Sara efter att jag hjälpt henne att styla och fixa inför försäljningen av deras hus. Ni som bor i Västmanland och läser VLT, såg nog artikeln om att deras hus blev veckans mest klickade objekt Västerås på Hemnet.


.

.

Så bra blir det när bästa teamet jobbar tillsammans. Tack för grymt samarbete fastighetsmäklare Kenneth Parkegren på Pax och fotograf Örjan!

.

.

.

.

Om ni letar ett fint hus i centrala Västerås ska ni genast kika här för alla bilder och tid för visning (tror bestämt det är visning redan imorgon). Ett tips – kolla badrummet/relaxen, det kan vara så att jag har varit en smula inblandad i utformningen av den… 😉

.

.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Snygg gran o julfint du har gjort.
Kollade in huset o badrummet var en klass för sig.Utsida o resten kräver en del jobb. Antar att det är läget man betalar för som på de flesta ställen.God jul.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: