Pelican Self Storage när du behöver hyra förråd

I samarbete med Pelican Self Storage

.

.

Efter att ha jobbat med styling i över 10 års tid så kan man nog säg att mitt inredningslager svämmar över med saker. Genom åren har det alltså bara blivit mer och mer och behovet av förvaringssutrymme växer hela tiden. Jag har mina förråd utplacerade på flera olika ställen och så måste det vara. Bland annat har jag ett stort förråd av småsaker och textilier i min egen källare. Bra, för där behöver jag kunna plocka saker med kort varsel osv. Sedan har jag ett par andra större förråd med möbler och mängder av flyttkartonger allt som jag inte använder hela tiden. Måste börja sälja av saker för att kunna köpa in nytt tänker jag nu…

.

.

Jag gissar att jag inte är den enda som har behov av externa förvaringsutrymmen? Även som privatperson kan det vara perfekt att hyra förråd för magasinering av sådant som man inte använder för stunden (inte alla som har 135 kvm källare som jag har).

.

.

Såhär kan det se ut när jag planerar inför en större styling. Småsaker och textilier har jag i min källare, större möbler i hyrda förråd.

.

.

Pelican Self Storage är ett utmärkt alternativ när man behöver hyra förråd, en längre eller kortare tid. Deras förråd är säkra, med ordentlig övervakning, personlig service och möjlighet till att hyra släp helt gratis.

.

.

Pelican Self Storage har desssutom 50% rabatt på första månadshyran nu, så just nu är en himla bra tidpunkt att ta tag i det där som säkert hängt över dig en tid. Du känner väl till de 3 S:en – Släng, skänk och spara. Hyr ett förråd så kan du spara utan att få det trångt och stökigt hemma!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: