Varmt om tassarna i vinter

Annons / Reklam för Cellbes

.

.

God morgon kära vänner! Hoppas allt är bra med er såhär den första helgen i advent. Vi kör en repris på förra helgens fika i trädgården, men byter ut fikat till glögg och skinkmörgås idag! Kikade nyss ut genom fönstret och såg att allt är täckt av ett tunt täcke snö… blir nog kallt… så bäst att klä sig ordentligt.

.

.

Så glad för mina nya skor – ni vet – ett par klassiska curlingkängor fodrade med fårskinn! Så nedrans sköna och omöjliga att frysa i har jag hört (har inte testat ännu, haha). Tilda var inte imponerad, tyckte inte att de var snygga, men jag älskar dem och har tänkt köpa sådana i många år. Nu har jag slagit till tack vare mitt samarbete med Cellbes där de har dessa här (nedsatta från 1699 till 849!!!) och en annan variant här (även de är på superrea 899 kr). Även här finns curlingkängor i olika färger (gillar de grå) till rejält nedsatta priser. Nättare kängor av samma märke, Canada Snow, och höga curlingkängor hittar du här.

.

.

Så letar du efter en riktigt varm klassiker som aldrig går ur tiden, eller annan vintersko för den delen, ska du verkligen passa på nu, superrea! Och du, ett tips, de är ganska rymliga, så är du mellan två storlekar, ta de mindre.

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Bästa kängorna! Har ngt liknande, verkligen sköna – inte så vackra kanske men det bryr man sig inte om när man är 12+ 😉. Jag är intresserad av var man kan hitta mössan om man vill härma den 😊 adventskram

Gilla

De är verkligen jättevarma och sköna. Problemet är bara att de är så HALA på is, speciellt efter några år. Jag har slagit halvt ihjäl mig flera gånger på isfläckar. Ska finnas nåt tips om att man stoppa in de i ugnen på nåt gradantal så gummit blir mindre halt igen, men kan inte hitta det tipset på nätet ens?

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: