Bästa plagget från Cellbes (som funkar utanför stallet också)

Annons /Reklam för Cellbes

.

.

Det är banne mig inte det lättaste att hålla värmen i stallet under vinterhalvåret. Kläderna man väljer ska inte bara vara varma, de ska vara smidiga också och den ekvationen går inte alltid ihop. Väst är alltid bra, och något som är nytt, sedan jag höll på med hästar senast, det är termokjolen. Men hallå vilken bra grej!! Den här håller mig supervarm om rumpan med bara ett par ridbyxor under, och så är den utrustad med reflexer längs sidorna, helt perfekt!

.

.

Sååå mycket smidigare är ett par termobyxor som ska krånglas på och av. Denna sveper man bara om sig och så drar man upp dragkedjan. Klart! Lätt som en plätt och man behöver inte ens böja sig ned. Jag funderar faktiskt på att beställa hem en till som jag kan ha när jag inte är i stallet. Jag menar, huuur smidigt och lättsamt är det inte att kasta på sig denna om man ska ut i kylan iklädd kanske en julklänning eller ett par tunna byxor? Dagens tips måste bli termokjolen här, oavsett om du är ryttare eller inte! Leovästen jag har på mig finns förresten här (funkar också utanför stallet – snygg!) och ridbyxorna här.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

termokjol är det bästa, har haft en i flera å från stadium, super när det är kallt och man har kjol. hade min en gång på vinterbröllopp, först tittade de andra gästerna lite konstigt på mig men efetr en stund önskade de att de också hade en termokjol 😉 😉

Gilla

Har haft täckkjol i många år, tunn, varm och smidig, tror det är en Dobsom…..men i år hittar jag den inte.
En dag att röja på vinden står med andra ord på schemat 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: