3 bästa serierna på Netflix just nu (en är feel-good på riktigt)

Social distansering och ruskväder, vad kan vara skönare än att kura stuga och kolla mysiga serier på Netflix?

.

.

Favoriter?

.

.

1 – Glädjande nog är påkostade och välgjorda favoritserien The Crown tillbaka med ytterligare en säsong. Tackar och bockar för det! Har inte börjat se den ännu. Suger på karamellen tills jag har tid att se den i ett sträck. Thats me 🙂

.

.

2 – Kvalitetstid tillsammans med Lillan, när vi inte är i stallet förstås, är nedbäddade i stora sängen på kvällarna och så klämmer vi ett avsnitt eller två av någon serie vi gillar. Den senaste vi såg är Virgin River. Sååå bra, vi älskar den båda två och lääängtar efter nästa säsong som ska vara på gång.

.

.

3 – Och så har vi ju den där bästa feel-good serien som man bara måååste älska sönder (om man inte är fransman förstås 😉 ) Emily in Paris. Sååå nedrans bra och nej, inte det minsta politiskt korrekt, och egentligen helt fel att titta på med sin 12 åriga dotter, och säkert superirriterande om man är från Frankrike (och framförallt om man är man). Men ändå älskar man den och låter dottern titta och förklarar att ”nej älskling, så går det inte till i verkligheten, och alla män är inte otrogna, kom ihåg att detta bara är film” osv. Har du inte sett den måste du se den. Längtar sååå efter säsong 2!!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Alltså The Crown är verkligen nåt extraordinärt bra. Varje avsnitt är liksom unikt, ibland storslaget i handling och ibland mer personrelaterat och småskaligt – men alltid så välgjort. Vi har sett säsongerna sedan det kom, och faktum är att jag har sällan orkat mer än högst 2 avsnitt i följd. Det är för bra helt enkelt 😀 och mycket att fundera över och smälta. Jag är historienörd. Kollar på avsnitten Drottningarna på 4:an och läser vart efter på nätet om hela tidsepokerna. Tänk vad tråkigt historia var i skolan och så spännande det kan bli när det dramatiseras på film. Kram Milla

Gilla

Jag håller med dig precis! Om både The Crown (Se inte mer än max 2 avsnitt om dagen) och om Drottningarna! Så mycket nytt man lär sig där.
Emily i Paris gillade jag också, när man vill ha något kul och lättsamt.
Så nu får jag väl spana in Virgin River härnäst då…
Trevlig helg.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: