Nu kickar vi igång julen 2020

Innehåller annonslänkar till Ellos och Jotex

.

.

Det här var igår, när solen letade sig in genom fönstren och spred ett guldigt skimmer över hela vardagsrummet. Idag är det helt annorlunda. det är mer än lovligt grått ute, regnet piskar mot fönsterrutorna och stearinljusen fladdrar stämningsfullt här inne. läge för en brasa idag tror jag.

.

.

Vad gör man en dag som denna då tro? Lillan vill kicka igång julen, och ja… varför inte, liksom! Fram med adventsstakarna, upp med de nya fina stjärnorna (härifrån), på med julmusiken och dra igång ett saffransbak tänker jag då.

.

.

Snittamaryllis här, eucalyptus här, småbladig ruskus här, och massor av andra härliga snittisar och krukväxter beställer du enklast hem här. (Dessa tre snittisar är perfekta eftersom de håller sig fina länge. Buketten på bordet är inne på sin andra vecka) .

.

.

Ha en fin lördag gott folk, själv ska jag kasta mig på degen direk!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: