Har jag hjärnspöken eller passar den helt enkelt inte mig?

Innehåller annonslänkar till Miinto

.

.

Hello vänner

.

.

Någon av er som känner igen sig i detta scenario:

.

.

Du har länge drömt om en kappa (länge, som i mååånga år). Sett dig själv svassa runt i den och vara sådär galet smashing som man bara kan vara i den där kappan. Antagligen har du också tänkt dig att bara den blir min, så blir jag nog liiite lyckligare och livet blir liiite roligare. Och så kommer den där dagen när du bestämmer dig för att slå till.

.

.

Trumvirvel!!!

.

.

Och så BANG! Vad i hela havet hände… Du ser ju inte alls så där smashing ut som du tänkt dig… Fin, javisst men galet smashing, näe… Och blev man liite lyckligare och blev livet roligare? Tveksamt… Det var ju superbra innan så inte var det mycket som plussades på där inte. Glaset kan ju liksom inte bli mer än fullt.

.

.

Den absolut heeelt underbara drömkappan från Max Mara finns här och så hittade jag faktiskt en sida med vintage väskor där min älskade Medium Luggage Tote från Celine finns – kolla här . Jeansen finns här 🙂

.

.

Så var det det där med smashing… Alltså, jag har gått upp 3-4 kg sedan i somras. Det syns och jag gillar det inte. Kappan har ett skärp i midjan och jag har INGEN midja, typ. Bad combo…

.

.

.

.

Kappan är magisk, alltså på riktigt magisk. Mjuk som silke, och den är bara sååå lyxig på alla sätt och vis. Men är den för mig? Har jag hjärnspöken eller är det bara helt enkelt så att jag kanske inte passar i saker som snörs åt i midjan?

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

13 kommentarer

Du har hjärnspöken, du är smashing as usual. Coronakilona som jag hört att de kallas får man ta tag i sen när och om livet blir mer som vanligt. Kram kram

Gilla

Äh, livet är för kort för att strunta i att använda saker man älskar! Kappan är fantastisk, använd den och känn sig lika grym som den är😊

Gilla

Du är jättefin i kappan tycker jag du har nog bara hjärnspöken ser lyxig oh mjuk ut ditt hår ser väldigt fint ut också 😀

Gilla

Om du inte känner dig supersnygg och bekväm i en sån dyr kappa så är det ju inte motiverat att behålla den. Du kan säkert hitta en kappa som du känner dig smashing i, och säkert till ett lägre pris dessutom!

Gilla

Du har helt rätt Fia, eller är det kanske så att man har en förvriden kroppsuppfattning och behöver jobba på den istället för att skicka tillbaka en kappa som är det finaste man sett? Ibland behöver man bara vänja ögat vet du. Mvh Helena

Gilla

Du är ju jättefin i kappan! Och snygg och fin kropp har du också. Varför ska vi medelålderskvinnor sträva efter en absurd ”perfektion” och en smal midja😤

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: