Inreder pojkrum i blått och grått

Innehåller annonslänkar till SoffaDirekt, Ellos och Mio

.

Förra hösten inredde jag för kunds räkning storasysterns rum som gick i vitt, rosa, grått, och en cool svartvit-randig tapet i ett hörn. Den här hösten är det dags för lillebror att få det fint.

.

.

Han har själv valt blått till väggarna, så jag föreslog en vacker blå färg som jag tog fram själv tidigare i höstas till pojkrummet hos mina kunder i Mellanöstern. Det är en riktigt behaglig dämpad blå färg med svärta i som går bra ihop med grått.

.

.

Till vänster här nedan syns en (liten) del av de 2 moodboardsen som jag skapat för den aktuella inredningen. Och till höger ser du några av de detaljer som köpts in. Det blir alltså bland annat skrivbord och förvaring i form av String-hyllor, lampor och kontorsstol i svart, fluffig grå matta och praktisk bäddsoffa för kompisar som sover över.

.

.

Matta här // bäddsoffa här (sjukt bra pris på rea nu) // vägglampa här // golvlampa här

.

.

Eftersom jag inte kunnat besöka min kund som vanligt har jag provmålat på en bit kartong (färgen hade inte torkat riktigt, därav randig), och testat tillsammans med mattan och tygprovet på soffan, fotat det och sedan skickat bilderna till kunden. Smidigt, coronasäkert och inget nytt för mig. Har ju jobbat så i många år med mina utländska kunder.

.

.

.

.

Ett tips från mig när det gäller att välja färg till väggar. Det blir alltid mycket mörkare än vad man tänkt sig. Det är i alla fall min erfarenhet. Därför valde jag att halvera receptet till den här färgen. Dvs de tog hälften så mycket färg mot vad som rekommenderas för att få fram den önskade färgen. Är ni med? På Öbergs här i Västerås är de superduktiga med färg och kan hjälpa dig på traven med det.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: