Vi höll avstånd och fikade tillsammans i trädgården

.

.

Det blåste rejält friska vindar över Västerås igår men det hindrade inte oss från att bjuda på kaffe med hembakt fika ute i trädgården på eftermiddagen. Våra föräldrar och Tildas storasystrar var det som var här. Vi saknar dem så och det här blev ett fint sätt att få umgås.

.

.

.

.

Vi plockade fram massor av kuddar och filtar, för det var kallt, och så placerade vi ut oss så som vi bor, och med avstånd till andra. Jag serverade allt kaffe och saft så ingen behövde ta i kannor etc. En och en fick sedan gå fram och ta för sig av godsakerna som Jonna och jag bakat. Jodå minsann hade jag bakat både bullar och kakor, kors i taket. Ganska kul var det också. Att baka alltså.

.

.

.

.

Dagarna är himla korta nu alltså och redan vid 15 börjar det skymma. Apropå det. Jag fick idag en uppmaning från fina Jannice med bloggen Simplicity här, att på söndag tända ljus i trädgården på balkonger och/eller vid tomtgränsen. Budsskapet var – Låt Sverige glimma med ljus som inger hopp och samhörighet, med vackra ljusgator att ta del av för såväl den hårt arbetande sjukvården, för de som blivit av med sina jobb, för riskgrupper, för ensamma, för alla som kämpar där ute som håller i och håller ut. Tänd ljusen vid 16.00, för oss alla att njuta av!

#sverigelyser

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Så fint fixat! Tack för inspiration. Ska ha utefika om två veckor för den delen av familjen som inte vi kan umgås nära med. Vi tänkte grilla först, fika sedan. Min man ordnar även stubbmarschaller, ett svenskt gammalt sätt att värma och skapa ljus.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: