Detaljen som gör hela skillnaden – migrän eller ingen migrän

Annons / reklam för Åhlens

.

.

Ni vet säkert sedan tidigare att jag plågas av hemsk migrän av och till. Hade ett sådant ”anfall” för några veckor sedan och det gav inte med sig. Höll på riktigt på att bli tokig. Det var fruktansvärt, men tack och lov är det väldigt sällan nuförtiden. Helt hanterbart. För ett antal år sedan var det värre, då gick det knappt en dag, eller i alla fall inte en vecka utan hemska migränanfall och mycket mediciner. Nu kan det istället gå veckor utan tillstymmelse till huvudvärk. Tacksam är bara förnamnet!

.

.

.

.

En sak som jag faktiskt noterat, hur tokigt det än låter, är att så fort jag lägger mobilen på nattduksbordet kommer huvudvärken smygande… Deet är verkligen sant och jag har gjort massor av tester, själv hemma alltså, och alltid samma resultat. Telefonen bredvid huvudet = alltid huvudvärk på morgonen. Telefonen på kakelugnen 2 m från huvudet = oftast ingen huvudvärk!

.

.

Så numer kör jag väckarklocka old school! En snygg liten tyst pryl designad av Arne Jacobsen redan 1939 och en klassiker i väckarklockskretsar om man säger så. Finns här hos Åhlens, som förövrigt har jättemycket fin inredning här.

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: