Riktigt skönt från Triumph

Annons / reklam för Cellbes

.

.

Nu skulle jag kunna börja det här in lägget med att förklara varför det har varit så tyst här inne på bloggen så länge. Knappt ett enda inlägg på mer än tre veckor tror jag, men jag gör inte det, inte nu i alla fall. För vet ni vad som är det jobbigaste när man inte bloggat på ett tag? Jo det är just att komma igång igen, att hitta det där perfekta inlägget som passar sig när man varit frånvarande en tid. Säkert inget som ni lägger någon vikt vid, eller kanske ens märker, men sådant som jag själv känner in.

.

.

Man skulle kunna likna det vid att du har ett bra samtal med någon, blir avbruten och så går du iväg en stund för att göra något annat och så kommer du tillbaka efter en timme, då vill du ju gärna förklara varför du var borta och så starta den nya konversationen med något som känns naturligt och bra. Det är ju ganska enkelt när man sitter mitt emot varandra och kan avläsa den andra personen, men svårare när det så att säga är spel mot ett mål. Hur som haver är det den där känslan av att inte riktigt hitta ”rätt” inlägg till sin comeback som till slut ställer sig i vägen för att köra igång på nytt. Alltså struntar jag nu bara i att hitta ”rätt” och så gör jag som min mormor alltid bruka de säga och ”kör i vind”!

.

.

.

.

Woppa!

Nytt superskönt nattlinne här och ny fräsch och skön Bh här (finns i stl ända upp till H) – båda från Triumph. Förr sov jag alltid i pyjamas och raggsockor. Not so sexy, I know, men är man en fryslort så är man 🙂 Dock förändrades allt när vi köpte ny säng, nya täcken och hela den baletten. Nu är det så varmt och gosigt i sängen, så alla de där varma grejerna är helt onödiga (okej då, jag slänger på mig raggisar emellanåt, men pyjamasen var evigheter sen). Just det här nattlinnet gillar jag extra mycket eftersom det smiter åt över bysten och ger en viss ”bh-stadga”. Så skönt att sova i. Minns när jag ammade och hade jättebröst, då sov jag i bh och kunde inte för mitt liv tänka mig att jag någonsin skulle kunna sova utan igen. Men… ni vet hur det är med det där… jättebrösten är ett minne blott! Hahaha!

.

.

.

.

Well well, tips från mig idag är att ta en kik in hos Cellbes och kolla in deras utbud av nattlinnen och andra underkläder. Den tokvarma säsongen är definitivt över och visst är det lite mysigt att med lite kvarvarande sommarbränna glida ned mellan svala rena lakan in i ett nytt fint nattlinne efter en härlig dusch?

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: