Aldrig mer leta nycklar och plånbok

Annons / reklam för Cellbes

.

.

Vet inte om det finns något som jag ogillar så mycket som att leta efter saker, och ändå spenderar jag stora delar av min tid med att göra just det. Why???

.

.

Det finns säkert en massa olika knep att jobba utifrån för att hålla reda på saker som nycklar, plånbok, airpods och telefon, men egentligen är det ju bara en som funkar enligt mig. Att alltid, utan undantag, lägga sakerna på samma ställe varje gång man ska lägga dem ifrån sig.

.

.

.

.

En annan sak som jag får gråa hår av, är att leta i väskan efter de här sakerna.

a) Vilken väska var det nu jag använde sist?

b) Vilket fack ligger de i?

Grrr, och oj vad många gånger jag fått riva upp allt jag haft i väskan för att hitta nycklar eller vad det nu kunnat vara i botten på väskan. Men nu är det slut på det. Nu har jag nämligen börjat med ”väska i väska”. Så smidigt! I den lilla väskan från Ceannis som finns här, förvarar jag alltid telefon, airpods, nycklar och plånbok. Just de där 4 sakerna som jag kan få ångest av att inte hitta direkt när jag börjar leta. Av någon sjuk anledning tror jag alltid att de blivit stulna om jag inte hittar dem inom några sekunder. Kanske borde jag gå i terapi för det, hihi!

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: