Eget kontor och mer dressad klädstil

Annons / reklam för Åhlens

.

.

Godmorgon! Klockan är 10.30 och jag har redan hunnit med ett 2 timmar långt Zoom-möte med mina uppdragsgivare. Bästa början på en arbetsvecka!

.

.

Jag är så himla glad över att jag tillslut bara bestämde mig för att Studio 4 skulle bli mitt varje-dag-i-veckan-kontor. Här har jag sådan arbetsro och här trivs jag så bra. Och redan efter 2 veckor märker jag hur mycket lättare det är att skilja på arbetstid och fritid. När jag är ledig, då är jag ledig och när jag jobbar har jag fullt fokus på det. Allt har blivit så mycket lättare när jag faktiskt har arbetstider att förhålla mig till. Visst, jag jobbar över ibland även nu, precis som jag emellanåt slinker iväg tidigare osv, men jag har liksom ”ordinarie arbetstid” mellan 8.30 och 16.30 varje dag, och då är jag på kontoret, eller ute hos kunder förstås.

.

.

En annan sak som kommit med kontoret och arbete på annan plats än hemma är att jag börjat klä mig och sminka mig ordentligt varje dag. Innan, när jag satt hemma och inte hade kundmöten inplanerade, hade jag oftast någon slags mysdress på mig. Mjuka byxor med resår i midjan, ofta träningskläder, och annat mjukt. Mycket sällan dressat om man säger så.

.

.

Idag kör jag svarta vida byxor här, vit linneskjorta här, sneakers och så min härliga poncho som finns här. Köpte min på Åhlens i Stockholm 2013 och har använt den så galet mycket sedan dess. Kul att den fortfarande finns i deras sortiment! Tyder på att den är grymt poppis fortfarande, eller hur? Som sagt, är man en fryslort så är man, och den mjuka ponchon är underbar att slänga över axlarna när man känner sig lite frusen.

.

.

Önskar er en fin dag!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: