Busväder och dagens happening

I betalt samarbete med Cellbes

Lofsdalen

.

.

Fjällen och allt som hör fjällsemestern till. Det är fysiska aktiviteter och frilufttsliv on mass, om man så säger. Men skiter sig vädret, ja då är det inte superkul om man ska vara ärlig. Vi brukar titta på turisterna här uppe som vandrar och cyklar och står i, även då regnet står som spön i backen eller nordanvinden piskar sitt allra värsta jag över bygden, och så säger vi – Stackare, det är ju inte så roligt om man hyrt en stuga här en vecka och så blir vädret skit, då är det liksom bara att ge sig ut i alla fall. Om man ska få något ut av semestern vill säga. Själv har jag kommit till den insikten att jag inte är så mycket friluftsmänniska att jag ger mig ut i busväder, nej, då får det vara. Jag stannar hemma och myser i stugan istället. Det kommer liksom fler fjällsemestrar framöver…

.

.

Vädret har i princip varit skit sedan vi kom hit. En härlig kväll med båt på spegelblank sjö har vi fått, men i övrigt har det varit mest bara regn och blåst. Så vad göra? Jo, vi äter, haha! Lägger ned mycket pengar och tid på att äta gott och länge. Sämre kan man ha! Och äntligen har vi fått en riktigt bra restaurang i Lofsdalen. Skoterköket, serverar vällagad, närproducerad mat, ofta med fjällfeeling! Wow vilket lyft för byn, och jäklars så god mat! Dagens happening har det blivit för oss att åka dit och äta de dagar då det inte, enligt mig, går att göra något annat!

.

Lofsdalen-5 Lofsdalen-6 Lofsdalen-4

Såg ni ”Pistvakt”? Verkar inte skotern bekant?

.

.

Skoterköket ligger precis till vänster när man kommer in i byn från Linsellhållet. Mitt emot uppfarten till backarna. Väl värt ett besök, men kolla bara så att de har öppet då öppettiderna varierar efter säsong.

.

.

Lofsdalen-2

.

.

Sommarens skönaste vita jeans, superstretch och rejält hög midja, finns hos Cellbes här (du kommer att älska dem). Och här hittar du hela sortimentet.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: