Kläder efter väder men längtar efter värme och svassande klänningar

Betalt samarbete med Åhlens

Trollnäs-13

.

.

Sommaren 2020 verkar inte gå till historien som den varmaste och soligaste i mannaminne direkt. Har snarare hört ryktas om den kallast juli på 60 år eller något sådant. De dagar riktiga sommarkläder har varit på är lätträknade och badat, ja det har jag bara gjort under ett par dagar i juni när det var suuupervarmt här uppe i Lofsdalen. Vi hade tagit med badkläder till Svärdsjö, där vi var och tävlade med vår ponny förra veckan, men nej, det blev inget badväder där även om det var uppehåll, soligt och fint.

.

.

Trollnäs-12

Trollnäs-15 Trollnäs-16 Trollnäs-17

.

.

Vi bodde på Trollnäs Hotell och Vandrarhem som låg fint invid en sjö, och istället för bad blev det promenader längs den speciella land/sandtungan som sträckte sig ut i vattnet rakt nedanför vår lilla grindstuga.

.

.

Trollnäs-14

.

.

Blommiga byxor och varm kofta är nog det jag använt mest den här sommaren. Det gjorde jag även i Svärdsjö när vi en kväll tog en sväng till Falun för middag på Basta. Ni vet den italienska restaurang som ni tipsade mig om i vintras när vi var i Falun på handbollscup.

.

.

Trollnäs-6

.

.

Tjejerna skålade för sina framgångar med varsin smarrig fruktdrink 🙂

.

.

Trollnäs-8 Trollnäs-7

.

.

Och så åt vi härlig italiensk mat som en ljuvlig risotto och krämig tryffelpasta. Gott med ett avbrott från meetingmaten som bestod av toast och panpizza på tävlingsplatsen och ”pentrymat” i stugan.

.

.

Trollnäs-20 Trollnäs-19

Vi festade till lyxmåltiden med lite bubbel i alla fall, hihi!

.

.

Även om vi saknade värmen så var det vackra kvällar på Trollnäs. Ett ställe som Sara och jag faktiskt hade bott på tidigare upptäckte vi när vi kom dit. Ingen av oss kände igen bilderna när stugan bokades, men när vi rullade in på gårdsplanen kände vi genast igen oss. Vi var där tillsammans på en kompis bröllop för i runda slängar 20 år sedan!

.

.

Trollnäs Trollnäs-2 Trollnäs-3

.

.

Nu har vi 3 veckors semester kvar innan skolan drar igång. Låt oss hoppas att vi får det liiite varmare och liiite mera sol dessa veckor. Och yes, jag skulle gärna svassa runt i någon av dessa sköningar från Åhlens så snart vi kommer tillbaka till stan (vi är i Lofsdalen nu). Fiffigt med dem alla är att de funkar även när hösten och vintern kommer!

 

 

Skärmavbild 2020-07-26 kl. 09.07.37

Rosa klänning här // svart klänning här // rostfärgad här // mörkblå här

.

.

2 av dem är faktiskt på väg hem till mig, kan ni gissa vilka?

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: