Som att vänta på en bebis

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för horze.se

häst-3

.

.

På måndag, äntligen!!! Då är det dags för veterinärbesiktning av ponnyn vi ska köpa. Åh vad vi håller tummarna att allt går vägen. Det här är ju nästan som att vänta på en bebis. Ni vet, man förbereder sig, packar väskan, och köper de där första kläderna som bebisen ska ha på sig när man reser hem. Precis det har vi gjort nu. Fint täcke och matchande benlindor inhandlades igår. Finns så galet mycket man vill köpa nu, men bäst att vänta till ponnyn verkligen är vår innan vi handlar mer. Jag är lite skrockfull nämligen.

.

.

Hittade annars en ”hästwebbshop” jag aldrig hört talas om. Horze.se, finns här, ska enligt egen utsago vara Sveriges största ridsportbutik. Och, jodå de har utan tvekan helt galet mycket hästsaker och ridkläder. Finns liksom hur mycket som helst man vill ha där och just den här helgen har de ”Prisparty” med upp till 80% rabatt på 2643 artiklar här. Wow! Tur kanske att vi inte hunnit köpa hästen ännu, för då hade jag väl spenderat varenda tillgänglig krona där idag…

.

.

Här hemma går Lillan och jag som två äggsjuka hönor och bara väntar och väntar. Peppen är total, minst sagt! Det här ska bli sååå roligt och spännande.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Ja, på Horze.se har jag gjort många beställningar. Du har verkat så emot att hålla på hästar igen så jag blir lite förvånad. Det är ju inte bara en hobby, utan en livsstil som tar hiiiiimla mycket tid i anspråk. Och pengar!! Jag står i ett lite finare stall iofs, men tränar sällan för instruktör (dyyyyrt) men det kostar mig runt 6-7000 kr i månaden. Hoppas ni är förberedda på det här! =P

Gilla

Hej Maja,

ja du har helt rätt, jag har inte alls varit särskilt entusiastisk när det kommit till att ha häst igen. Och det har varit bland annat pga de saker du tagit upp. Det tar helt riktigt mycket tid och det är hemskt dyrt. Det har tidigare inte alls passat in i vårt liv eftersom vi är bortresta många veckor varje år och är ganska upptagna i största allmänhet. Sen har Lillan också varit så rädd för att rida, trots att hon verkligen velat, så det har inte känts som aktuellt att satsa på den sporten.

Men som det är med mycket här i livet så förändras saker och ting över tid och just nu känns det helt rätt att ta upp ridsporten och köpa häst igen. Du kan vara helt lugn. Jag har jobbat med hästar och hållit på med hästar i mer eller minde hela mitt liv, utom de senaste 15 åren, så jag har stenkoll på hur mycket tid det tar i anspråk. Vi kommer att stå i ett superfint och lyxigt stall, och det är faktiskt en absolut förutsättning för att jag ska vilja genomföra det här, så det får kosta. Vi är kort och gott så förberedda!!

Håll tummarna att hon går igenom besiktningen i morgon!

Kram Helena

Gilla

Åh så kul och spännande, hoppas nu bara att besiktningen går bra! Visst är det en sport som tar både tid och pengar, men på riktigt, det är värt det !

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: