Fredag och precis lagom vardagshängen

Innehåller annonslänkar til PFG

pfg

.

.

Halloj

.

.

Idag stod företagsfotografering på schemat direkt på morgonen, och jäsiken vad kallt det var. Vi hade inplanerat 2 locations och började vid Mälaren där nordanvinden var obarmhärtigt hård och kall. Burr! Personalgruppen var dock tappra och lät mig hållas i närmare en timme. Efter det körde vi till deras kontor där vi drack varmt kaffe och åt goda mackor innan vi fortsatte med fotograferingen inomhus.

.

.

pfg-4

.

.

Har ni förresten sett mina nya ”vardagshängen” i öronen (finns här). Lite mer än bara små pluttar som jag brukar ha, och lite mindre än ”partyhängena” jag ibland sätter på mig till festligare tillfällen. Jag har saknat något mittemellan att ha när jag jobbar och så. Dessa känns precis lagom. Halsbandet med berlocken är också nytt. Så himla fint. Lyfter vilken v-ringad topp som helst tänker jag. Finns här

.

.

Och eftersom det här inlägget är ett samarbete mellan mig och PFG så får ni förstås een rabattkod.

.

HELENA25 ger hela 25% rabatt på alla finheter hos PFG här

.

.

pfg-3

.

.

Nu önskar jag er en riktigt fin fredag, och för den som undrar så blir det besiktning av ponnyn på måndag, wieee!!! Åhhh vad vi längtar efter den lilla godingen!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hej Helena..
Så snygga örhängen och halsband.
Jag försökte klicka hem dem nu och provade din rabattkod HELENA25, men den fungerar inte?

Mvh Carola

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: