Från vit och glåmig till brun och glowig – före och efterbilder

Innehåller reklam och annonslänkar

swiss clinic-15

.

.

Sådär ja! Då var resultatet från en ”behandling” med brun-utan-sol produkterna genomförd och fi fasiken vad bra det blev! Precis lagom brun och inte orange och inga skarpa linjer (förutom mina. rynkor då, haha). Enkelt att applicera var det också.

.

.

Skärmavbild 2020-04-15 kl. 09.36.44

.

.

Från glåmig till glowig helt utan smink! Det enda jag gjorde nu i morse innan jag tog bild nr 2, var att tvätta ansiktet och så smorde jag in det med några droppar ansiktsolja och min vanliga dagkräm. Lite läppglans åkte på också, men annars nada.

.

.

Jag har det här kitet från Swiss Clinic, droppar och pads, bra combo, men om du är osäker på att det passar just dig, så skulle jag rekommendera dig att först testa padsen som finns här. De var väldigt smidiga att använda och en pad räckte bra till både ansikte och hals. Väljer man dropparna här, då kan man själv välja hur brun man vill bli, ju fler droppar i den vanliga dagkrämen desto brunare blir man. Läge att prova sig fram alltså, och på så vis bygga upp en lagom snygg bränna.

.

.

RABATTKOD!

Med koden HELENA20 (klick) får ni nu 20% rabatt på hela Swiss Clinics sortiment, så passa på att testa den suveräna BUS:en nu!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Verkar superbra, ska testa padsen! Har du något bra tips på BUS för vinterbleka ben?
Det är ju snart dags för kjol och kortare byxor t.om här uppe i Norrland😃

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: