Test – Brun utan sol

Inlägget innehåller reklam för och annonslänk till Swiss Clinic

swiss clinic

Osminkad och hemskt vinterblek…

.

.

Hello

.

.

Sommar och sol och brunbränd och go, nja, det är väl inte sådär jättehälsosamt och jag gissar att det är få som idag inte är ordentligt upplysta kring de skadeverkningar som solens strålar kan ställa till med. Men ändå, visst vill man ha lite färg på kinderna och känna sig sådär härligt fräsch som man gör efter lite tid i solen. Tack och lov finns det hållbara alternativ att ta till. Brun-utan-sol, BUS, gör underverk med vilken glåmig vinterhy som helst.

.

.

Jag beställde hem Swiss Clinics Self-Tanning Treatment som består av två delar. En liten flaska med droppar som kan blandas med den vanliga hudkrämen och en burk med indränkta vårdande pads att använda direkt på huden utan andra preparat.

.

.

Skärmavbild 2020-04-14 kl. 15.15.17

.

.

Eftersom jag är hemskt blek, och otålig, smackade jag på både hudkrämen med dropparna OCH drog ett varv med en av padsen när jag ändå höll på 🙂

.

.

Här hittar du Swiss Clinics Self-Tanning Treatment

.

.

Annars är tanken att dropparna ska användas på väl rengjord hud, självt eller med tex dagkräm på morgonen, och så kan man använda padsen på kvällen innan sänggående för effekt nästkommande dag. Tydligen ska det räcka att underhålla ”brännan” med 2 pads per vecka, och formulan är så vårdande och återfuktande att inget annat behövs. Låter bra tycker jag. Och så vill jag kommentera ytterligare en sak… Det luktar sååå gott! Inte ens i närheten av den där snubbiga BUS-doften som annars är så karakteristisk för brun-utan-sol.

.

.

Nu återstår att se resultatet… Återkommer med bildbevis imorgon!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: