Blommor från Bakarö Handelsträdgård

blommor-4

.

.

Är det något jag älskar så är det att hänga i handelsträdgårdar (ser så fram mot öppningen av handelsträdgården i Gäddeholm). Alltså det är något speciellt med doften, ljuset, luftfuktigheten och alla färger. Jag blir glad av det helt enkelt!

.

.

blommor-2 blommor

.

.

Lillans systrar hade fått nys om att det såldes hortensior för 69 kr st i Barkarö Handelsträdgård så jag åkte dit med dem i lördags. Det var riktigt kritvita fina hortensior som båda flickorna handlade. Jag stod också och höll i några men ombestämde mig och kom fram till att jag måste ha en ordentlig plan för vad jag ska plantera i krukorna ute i år innan jag börjar handla. Annars vet jag hur det blir. Man står där med en massa blommor som man inte vet vart man ska ställa, eller så är de alldeles för små och fjuttiga till huset osv.

.

.

 

blommor-5

.

.

Vi var ensamma inne i växthuset, annars hade vi inte gått in. Vi isolerar oss så mycket det bara går och knatar inte in i butiker där det är kö eller en hoper folk. No no, social distansering gäller här, även om ingen av oss tillhör någon riskgrupp. Inget chansande här inte!

.

.

Ett tips!

Vet ni att Ellos säljer krukväxter via nätet här (annonslänk). Ja men hur smidigt är inte det? 49 kronor för frakten och så kommer växten till ditt närmaste utlämningsställe inom 2-3 dagar. Massor av fina levande krukväxter och så finns en hel del trendiga torkade växter också. Kolla nyheten ”blomstermoln”, wow säger jag bara!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: