#västeråshjälte

tårta-10

.

.

Vilken fantastisk respons det blev på utmaningen jag skrev om här. Budskapet plockades upp av både VLT, Västerås Tidning, SVT och Expressen vad jag vet. Så tacksam och glad. Pratade också med en snickare utanför Göteborg som jag jobbar med i byggprojektet där nere, och han hade sett mig på TV på morgonen. Inte bara lokalt alltså… 🙂

.

.

Som krona på verket fick jag under gårdagen en tårta med #västeråshjälte av Västerås Citysamverkan och Chantals. Tusen tack! Den tårtan delar jag gladerligen med de över 200 personerna som liksom jag anmält att vi kan hoppa in i vården i Västmanland under corona-krisen trots att vi inte till vardags jobbar där längre.

.

.

tårta-6 tårta-5

.

.

Åter igen – Tack, tack, tack till alla som hjälpt till att sprida budskapet om att personer med vårdutbildning kanske bör överväga att återvända till vården tillfälligt. Tidningar med sina artiklar, tv med sitt inslag, bloggläsare med sina kommentarer, gillamarkeringar och delningar på Facebook. Så fantastiskt att vi gjort det här tillsammans! ♥

.

.

Skärmavbild 2020-03-27 kl. 23.22.14

.

.

PSST!!! OM DU VILL LÄSA DET ALLRA SENASTE INLÄGGET I DEN HÄR BLOGGEN – DÅ SKA DU KLICKA HÄR

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: