Nytt second hand fynd hos oss

vardagsrum-4

.

.

Nämen nämen titta där vad som flyttat in hos oss. Second hand när det är som bäst. Finfina saker som inte passade hos en får nytt liv hos en annan. I det här fallet hemma hos mig alltså. Ny botten och nya kuddar (jag nöjer mig dock med en sittkudde och skippar ryggkudden) så kommer fåtöljerna vara helt perfekta i vårt vardagsrum. Nu längtar jag ännu mer efter en ordentlig soffa till vardagsrummet. En riktigt stor och skön en som passar storleken på rummet. Men ni vet hur det är med det där… Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge 🙂

.

.

Skärmavbild 2020-03-26 kl. 17.39.13

.

.

OM DU VILL LÄSA DET ALLRA SENASTE INLÄGGET I DEN HÄR BLOGGEN – DÅ SKA DU KLICKA HÄR

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Hejsan!

Stolarna är ju sååå fina!
Jag har en liten fundering bara och det är varför du lägger upp två stycken i princip likadana bilder i samma inlägg? Det är ingen kritik, bara en fundering. Det är många bloggare som gör så, men jag fattar inte varför. 🙂

Gilla

Hej Monika, det har att göra med att inlägget delas på facebook, och för att bilden ska bli bra där, och inte kapa huvuden etc, så måste den sista bilden i inlägget vara i rätt format. Oftast är 1a bilden i inlägget den bästa bilden, då vill man att den ska komma på facebook också, och då får får man lägga den sist, i rätt format, för att få till det. Är du med? Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: