Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken, Cervera och Svenssons i Lammhult

.
.
Hej hej
.
.
Det var sååå länge sedan jag kom med några inredningstips så jag tänkte att det kunde vara på sin plats idag. Små enkla tips som gör stor skillnad.
.
.
1 Färska örter, gärna i grupp så att det blir som ett litet trädgårdsland. Så himla mysigt att ha det nära till hands bredvid spisen när man står och lagar mat. Enkelt också att knipsa av en kvist och lägga som dekoration vid servering.
2 Kruka eller porslinskrus med köksredskap. Tänk på att inte ta ALLA redskap du har i lådorna så att det ser trångt och stökigt ut. Skippa också allt vad plast heter (även det som är svart och vitt). Det är nämligen inte vackert. Håll dig till saker gjorda av stål och trä.
3 Samla olivolja, balsamvinäger, pepparkvarn etc på en bricka. Enkelt att hålla rent och ser prydligt ut. Samma sak här, ställ inte allt du har i skåpen på brickan. Välj ut några fina förpackningar och låt resten stå kvar i skåpet. Välj om det går tex flaskor i annat material än klarglas eftersom halvfulla kladdiga flaskor ser lite halvtasigt ut.
4 Dekorera med kokböcker, men alla lösa lappar och blad du rivit ut ur tidningar eller tait hem från affären. Det ser inbjudande och mysigt ut med böcker och man blir sugen på att laga mat, inte sant?
5 En liten liten färsk blomma på bordet är bättre än ingen blomma alls. Har du verkligen inte tillgång till någon kan du bryta av en kvist från en krukväxt och sätta i vatten. Se till att alltid ha något levande på bordet!
.
.

Le Creusets redskapskrus här // olivolja från Nicolas Vahé här // saltkar här (obs! presenttips för bara 249 kr till alla som uppskattar god design) // Pallisad växtkärl från Byarums Bruk här
.
.
Kram
Helena
Hej! Vart kommer den snygga salt/pepparkvarnen i trä ifrån? Vill passa på att tacka för en bra blogg!! Ha en fin kväll. Mvh Marie
GillaGilla
Hej, köpt den på Rusta 🙂 Mvh Helena
GillaGilla